Full kontroll i spillene...

 

Retroblaster har et godt utstyrt kontrollpanel med knapper og joysticker som er plassert for å støtte flest mulige spilltyper. Det passer like godt til en spiller som benytter hele panelet, som til to spillere som ønsker å spille sammen. Oppsettet fungerer også veldig bra til spill som benytter begge joystickene eller kun knappene.

 

I panelet benyttes kun originale kvalitetskomponenter hvor alle mikrobrytere er selvstendig oppkoblet mot distribusjonskort for enkelt vedlikehold.

 

På sidene er det godt plasserte flipper- og tiltknapper. I front er det «insert coin»-knapper for gi den rette retrofølelsen.

 

Panelet er utstyrt med en overflate som er godt balansert mellom slitestyrke, farger og komfort.

 

Knapper og joysticker kan være en kombinasjon av tastatur- og musknapper, volumkontroll og andre funksjoner. Dette programmeres enkelt med medfølgende programvare, og innstillinger kan lagres for rask endring av panelets funksjoner senere. En «shift»-funksjon gjør at knapper og joysticker kan ha doble funksjoner. Det er heller ikke noen begrensning på hvor mange knapper som kan aktiveres samtidig.

 

Ekte 3" «high ball» styrekule som du justerer følsomheten på direkte fra panelet, fra retro til moderne. Enkel å vedlikeholde da den kan løftes ut for rengjøring. Integrert belysning og moderne sensorteknologi.

Enkel tilgang til tastatur...

 

Skjult tastaturskuff, som er praktisk plassert under kontrollpanelet, gir enkel tilgang til nødvendig inntasting i spill og programmer. Det anbefales fast installasjon av et tastatur med belyste bokstaver i denne skuffen, og eventuelt benytte et dedikert spilltastatur i tillegg.

 

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

 

Ingen begrensninger...

 

Den solide konstruksjonen og tyngden i kabinettet gir mulighet for utvidelser. En kraftig stålkonstruksjon montert sentralt, og som kan låses fast i ønsket posisjon, gjør at du kan feste bordplate for mus og tastatur, ratt, flightsticks, dedikerte kontrollpanel og egne «gjør det selv» løsninger.

 

Videre følger noen eksempler på utstyr som kan monteres.

Tastatur og mus...

 

Mange spill fungerer best med tradisjonelt mus- og tastaturoppsett. På få sekunder tilrettelegges Retroblaster for førstepersons skytespill, eller alt annet mus og tastatur benyttes til.

 

En stor og solid bordplate, med kraftige beskyttende kantlister, gir god stabilitet og komfort.

Ratt og pedaler...

 

Ratt og tilhørende kabler monteres permanent på tilpasset bord. USB-kabel og strøm til motstandsmotor er det uttak for direkte i front av kabinettet. Pedalene plasseres enkelt på tilhørende matte. Dette gjør det veldig raskt og ryddig å montere / demontere. Rattet sitter godt fast, og dybden i forhold til pedalene kan justeres fritt eller låses fast i en bestemt posisjon.

Mange muligheter...

 

Ønsker du å utvide med flightsticks, 4-veis joysticker, spinnere, 360 graders ratt eller annet spesialutstyr er dette enkelt med Retroblaster. Enten med bord for å montere ferdige systemer på, eller komplette lukkede kontrollpaneler. For de fleste er tilbehøret som følger med Retroblaster tilstrekkelig, samtidig som mulighetene for utvidelser er til stede.

 

Utstyrshylle...

 

I vår spesielt utvalgte hyllereol kan ekstrautstyr plasseres på en ryddig måte. Som standard kan ratt og pedaler, et ekstra panel og bordplate for mus og tastatur plasseres i denne. Et par ekstra hyller gir også god plass til småutstyr, som for eksempel gamepads, 3D-briller, Track-IR cap, lyspistoler og wii-kontrollere.

Lyd er halve opplevelsen...

 

Retroblaster leveres med 5 lydkanaler og egen basskanal. Dette må til for å komplettere opplevelsen i moderne spill og filmer. Front- og senterhøyttalere plassert direkte over skjermen gir et veldig godt samspill mellom bilde og lyd. Bakhøyttalerne er integrert nederst i kabinettet med en utforming som gir en fin helhetsopplevelse. Produseres i MDF som er et velegnet materiale til høyttalere.

 

Retrospill som har mono- eller stereolyd fungerer ekstra fint med 5.1 lydsystem. Med frihet til å velge lydkortinnstillinger som passer, kan en enten kjøre mono lyd i senterhøyttaleren som i gamle dager, eller oppskalere lyden til hele anlegget. De fleste lydkort støtter dette.

 

Fastmontert, spesialkonstruert og solid subkasse med basshøyttaler som vender ned mot gulvet, gjør lyden klarere uten å skape vibrasjoner. Bassrefleksport er praktisk montert på baksiden.

Moderne skjermløsning...

 

Med høy oppfriskningshastighet, statisk kontrast på nærmere 5000:1 og et sortnivå som nærmer seg null, har fremtidens skjermer nådd en milepæl. Sammen med avansert teknologi for å bedre etterslep, forsinkelser og synkronisering er de siste modellene på markedet blitt regelrett helt fantastiske.

 

Ikke bare moderne spill nyter godt av denne teknologien. Retroinspirerte spill og emulatorer som utnytter kraften til nyere skjermkort, enten ved å simulere de originale skjermene eller ved å oppskalere vektorbasert grafikk, nyter godt av denne moderne skjermteknologien. Opplevelsen er rett og slett «Out of This World».

 

Retroblaster støtter skjermer inntil 24". Skjermomrammingen er spesiallaget for hver skjermstørrelse, er lett å bytte ut og konstruert for enkel tilgang til skjermens knapper.

 

Omgivelsene rundt skjermen gir en optisk illusjon av at skjermen faktisk er større enn den er, og med et fokus på bildet uten forstyrrende elementer. Belysningen over og under skjermen gjør mange timer med spilling i dempet belysning mer behagelig.

 

Skjermoppheng med vesafeste er standard og utformet for enkel installasjon av skjerm og kabler.

Integrerte sensorlys som støtter 1.1, 2 og 4 punkt systemer. Kompatibel med blant annet AimTrak, Wii Kontroller og LCD TopGun. Klargjort for tilkobling av 3D vision.

Bruk hodet...

 

Det er inkludert spesiell støtte for Track-IR i kabinettet. Først og fremst med tanke på den glimrende pinball-simulatoren Future Pinball som for eksempel gjør det mulig å følge kulens bevegelse. Passer til mange spill og gir en fantastisk innlevelse.

 

TrackIR-kameraets plassering er tilpasset for optimal utnyttelse av synsfelt, enten du spiller pinball, flysimulator, førsteperson skytespill eller bilspill.

 

Brakett og USB-kabel for enkel installasjon av TrackIR medfølger.

Fargerike muligheter...

 

RGB-belysning med fjernkontroll setter den rette stemningen. Lysskilt kombinert med lysspreder og fargene på kontrollpanelet gir livlige fargemuligheter.

 

Retroblaster er klargjort for pc-styrt belysning med tanke på fremtidige oppgraderinger, eller ved å bruke tredjeparts produkter. Her vil noen deler av skjermbildets farger gjenspeiles som en korona rundt kabinettets bakside, og andre deler gjenspeiles i den generelle belysningen. Dette produktet er under utvikling og kan ettermonteres.

 

Mellom skjerm og panel er det to små lysskilter. Spillinstruksjoner eller et personlig preg til kabinettet kan settes inn her.

Detaljert system i en lite pakke ...

 

En komplett Retroblaster med tilbehør består av over to tusen komponenter. Mange av disse er produsert spesielt for denne modellen og av materialer med høy kvalitet. Produktet leveres ferdig montert i følge bestilte spesifikasjoner, og sammensettingen foregår for hånd under nøye kvalitetskontroll.

 

Retroblaster er spesielt utviklet for hjemmebruk. Den kompakte utformingen gjør at den tar under en halv kvadratmeter gulvplass, uten at det går på bekostning av opplevelsen.

 

 

Service og vedlikehold ...

 

Når Retroblaster er installert i kjellerstuen er det bare å se frem til mange år med ren spillglede.

 

Systemene går gjennom en rekke tester før de sendes ut, og ved fornuftig bruk vil de normalt sett by på en problemfri hverdag for brukerne. Alle hovedkomponenter er modulbaserte, og kan enkelt byttes ut av brukeren. En unngår da å måtte sende hele kabinettet dersom noe mot formodning trenger reparasjon.

 

Det benyttes mikrobrytere av ypperste kvalitet, men selv disse har en begrenset levetid på noen år ved normal bruk. Det er derfor tilrettelagt for at brukeren selv bytter disse ved behov.

 

Les mer om hva som skal til for å installere Retroblaster HER.